Смъртта на Матю Пери се разследва от детективи от отдела за грабежи и убийства

0

Смъртта на Матю Пери се разследва от детективи от отдела за грабежи и убийства на полицията, въпреки че няма данни за насилствена смърт, пише „Дейли Мирър“.

В събота следобед актьорът бе намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис. От „Спешна помощ“ пристигнали на мястото, след като в 16:07 получили обаждане, че 54-годишният пери е претърпял сърдечен арест.

Пери се прибрал вкъщи след като ходил да гледа мач по пикъбол, и пратил асистента си да напазарува разни неща, но когато помощникът му се е върнал два часа по-късно, той бил бездиханен. Той е извадил главата му над водата в опит да го спаси, но уви. 

Тъй като е намерен във вода, на пръв поглед изглежда, че се е удавил, но все още няма официална причина за смъртта. За да се изготви пълен доклад, се очакват и токсикологичните резултати. Разследващите казаха, че в дома му не са открити наркотици, въпреки че имало лекарства, отпускани с рецепта. Това е стандартна процедура за отдела за грабежи и убийства на полицията в Лос Анджелис да разследва високопоставени случаи, включително известни актьори, според TMZ.

Прегледана: 43835

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече