Яна Титова е Алек Алексиев се ожениха след 12 г. връзка

0

След 12-годишна връзка, две деца и едно куче, актьорите Алек Алексиев и Яна Титова най-накрая се ожениха. Щастливото събитие се случило преди три месеца, в малък замък в Италия.

Двамата разказаха, че не са целили сватбата да бъде тайна, просто не са шумили около него.

„То стана естествено, просто искахме да си го запазим за нас за известно време“, разказа актрисата и режисьор Яна. Алек пък допълни, че заедно с тях са били много малко хора, единствено такива, които те определят като „семейство“ – хора, които чувстват близки до себе си, на които могат да разчитат и които обичат.

Кумове на двойката са дългогодишните им близки приятели – Валентина и Александър Каролеви. Именно на кумата, която участва в режисьорката лента на Яна „Доза щастие“, пресъздавайки образа на покойната си майка Весела Тотева, се паднала нелеката задача да се заеме и с организацията на цялата сватба.

Валентина била тази, която успяла да убеди Яна да не се облича с плажна рокля за големия ден, като я убедила да обиколи с нея няколко булчински магазина, където намерили и мечтания  тоалет. Същото се случило и с Алек, който все пак каза заветното „да“ с костюм, а не с къси панталонки, както бил първоначалния му замисъл.

Валентина предложила и локацията, на която да се състои тържеството, а именно – малък замък в Италия. Празненството продължило четири дни, като преди това имали и малко тържество в Пловдив, където било подписването. „Хана пък имаше рожден ден, така че целият месец май беше тържествен“, сподели Яна.

Прегледана: 66430

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече