Иво Димчев: Ще съдя всеки, който пише, че заразявам хора с ХИВ

0

Иво Димчев заплаши, че ще съди всички медии, които разпространяват лъжи за него.

„В някои български медии циркулира невероятната  “информация”, че съм заразил с ХИВ 76 човека в България. И бройката дори непрекъснато растяла.  Първо, аз съм на терапия от 15 години и практически не мога да заразя абсолютно никой.

Второ, в Медицинска академия-София се съхраняват всички мои изследвания за 10 години назад и по всяко време може да се докаже постоянната липса на вирус в моето тяло. Всичките ми партньори са били и са без ХИВ.  Всеки, който продължава да разпространява клевети свързани със здравето ми ще се срещне с моя адвокатски екип“, заяви Иво Димчев във връзка с разпространявана информация от страна на медии и информационни уеб портали.

Преди няколко години Димчев разкри, че е ХИВ позитивен.

В момента той е на международно лятно турне.

На 16 и 17 юни Иво Димчев ще гастролира в Кьолн, Германия, на 20 и 21 юни ще пее в Люксембург, на 27 юни ще играе във Висбаден, Германия, на 30 юни отново е в Ню Йорк, на 5 юли ще зарадва феновете си в Сан Франциско, на 14 юли ще е специален гост на фестивала Danzo в Болцано, Италия и на 28 и 30 юли ще е във Виена. Това лято българската публика ще може да се срещне с Иво Димчев единствено на 9 юли в Пловдив.

Артистът ще се завърне в България през август, когато се очаква да се снима в трети сезон на сериала „Съни Бийч“ , който се излъчва по bTV.  Димчев ще има интересна и колоритна роля в популярната поредица. Тази есен му предстои да открие и първа самостоятелна изложба в галерия „Доза“ с печатни портрети на хора, които го вдъхновяват. От години Иво твори автопортрети, които подписва със специален печат и телефонния му номер.

Прегледана: 100140

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече