Радостин Василев: Кирил и Асен не са ме заплашвали никога

0

„Важно е да се каже, че Кирил Петков и Асен Василев мен не са ме заплашвали никога за нищо. Не съм подавал сигнали срещу тях, защото няма за какво“, обяви вече независимият депутат Радостин Василев пред журналисти в парламента. Попитан защо Василев и Петков бяха призовани в Софийската районна прокуратура, вече бившият депутат от ПП-ДБ каза, че не знае. 

„След като направих пресконференцията, за която всички знаете, получих сериозни заплахи от много и различни места, но те са обект на проверка в момента“, добави Василев и потвърди, че има 24-часова охрана от ДАНС. Относно досъдебното производство, което вчера бе започнато, той настоя, че в него не става дума за заплаха, а за принуда. 

„Това, което направих, мисля не е правил никой български политик до момента. То предизвика не да хвърлим камъче в блатото, направо да хвърлим багер и да го изринем, за да видим истинското лице на българската политическа класа. Аз направих този запис, не се срамувам по никакъв начин, защото сме свидетели каква уйдурма се опитват да направят ПП и ГЕРБ. Българското общество не ги е пратило тук за това. Не съм принуждаван от никого, исках да покажа на българското общество какво става“, каза той.

Василев обяви, че няма други записи.

Прегледана: 95245

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече