Професор от Станфорд: Извънземните са сред нас и то отдавна

0

Известен професор от Станфордския университет заяви, че на Земята отдавна живеят извънземни. Д-р Гари Нолан е провеждал консултантска дейност за разузнавателната общност и военни гиганти от аерокосмическата индустрия на САЩ. По думите му извънземните са тук от хиляди години, съобщава Popular Mechanics.

Нолан един от най-изтъкнатите представители на Катедрата по патология към Медицинския факултет на Станфордския университет. Освен това той има докторска степен по генетика. Ученият е публикувал над 300 научни статии и притежава 40 патента. В допълнение към академичната си работа, той е основал осем биотехнологични компании и е отличен като един от 25-те най-добри изобретатели в Станфорд.

Професорът направи изказванията си на форум за глобално лидерство в Ню Йорк по време на сесия, озаглавена: „Пентагонът, разузнаването и НЛО“.

Водещият на събитието, Алекс Клокус, изрази скептицизъм към тезата на професора и го помоли да подкрепи твърденията си с доказателства.

Когато южноамериканските племена за пръв път видели испанските кораби, те не знаели какво виждат„, отговори Нолан. По думите му е възможно мнозинството от хората да не виждат доказателствата.

Най-убедителното доказателство„, според Нолан, е начина, по който САЩ са реагирали при откриване на Неидентифицирани аномални явления. Вашингтон създаде специална служба, която да проучи феномена.

Според него заснетите от американските военни неидентифицирани обекти са извънземни дронове с изкуствен интелект и сензори за наблюдение.

Професорът допълни, че познава хора, които работят по обратно инженерство на свален извънземен кораб.

През 2021 г. Нолан е бил помолен да изследва „пилоти от ВВС на САЩ, които са се доближили до предполагаеми НЛО и полетата, генерирани от тях„.

Нолан каза пред VICE, че мозъците на някои от тези пилоти били „ужасно, ужасно увредени„, сравнявайки нивото на атрофия или постепенна загуба на обем на мозъка с тези, които страдат от тежки невродегенеративни заболявания.

По време на изслушването в Сената за НЛО на 19 април директорът на специална служба за проучване на аномалии към Пентагона заяви, че няма категорични доказателства за извънземен живот.

Въпреки това шефът на агенцията AARO заяви, че малък процент от изследваните 650 случая на забелязани аномални обекти не са получили обяснение.

Прегледана: 95540

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече