Слави Трифонов за заявката ГЕРБ и ПП-ДБ да управляват заедно: Аз съм отвратен!

0

Слави Трифонов направи остро изявление по повод днешната новина, че ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще се опитат да управляват ротационно по 9 месеца едните и 9 – другите.

Ето какво написа той в профила си във Фейсбук:

„Има една емблематична реплика от филм, посветен на свободата на словото. Когато политиците атакуват свободата на словото, един редактор казва: „Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните“. Та и аз, и моите колеги, сме така. Като казвам „моите колеги“, имам предвид „Има такъв народ“. Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните. Вие как се чувствате от всичко това, което се случва последно време? Защото то е отвратително, позорно, унизително и в крайна сметка неприемливо. Тези, които базираха цялото си създаване и цялото си съществуване на база на унищожението на другите, се събраха заедно с тях. И ще си правят правителство на ротационен принцип. Целия бранд „Продължаваме промяната“, казвам бранд, защото те така обичат да се изразяват, та целия бранд „Продължаваме промяната“ беше изграден върху тезата анти-ГЕРБ. Даже те, в лицето на Кирил Петков, арестуваха Бойко Борисов. Цялата им риторика в продължение на година и половина изглежда така: Цитирам Кирил Петков: „Кражбите на Борисов и екипа му през последните 10 години са в огромен мащаб. Затова този човек иска да се завърне и да продължи да краде“.

Е, явно ще се завърне и ще продължи.

Друг цитат на Кирил Петков: „30 години затвор не му мърдат и той го знае. Борисов знае, че излезе ли от властта за постоянно, ще отиде зад решетките“.

Явно сега Кирил Петков и Асен Василев ще пазят Бойко Борисов да не влезе зад решетките. Явно такава им е договорката.

Ще ви цитирам какво казва и Асен Василев на трети май тази година: „Опази Господ Бойко Борисов да ми е приятел!“.

Асене, Асене, Асенеее… не те опази Господ. Бойко Борисов не само ще ти е приятел, ами ще ти е и началник.

А ето какво казва пък Бойко Борисов за Асен Василев: „Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Асен Василев говори и ви каже „добър ден“, може спокойно да си пуснете лампата“. Бойко, пусни си лампата!

Мога да цитирам до утре сутринта изречения на Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Борисов все в тоя дух. Те говореха така до снощи. Но тази сутрин слънцето ги озари със своите лъчи и те вече мислят по друг начин.

Сега скъпи приятели, които четете тези редове, кажете ми вие от коя страна сте? Аз съм отвратен. А вие?“, заяви лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Прегледана: 93830

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече