Кобилкина се разведе и с гръцкия си мъж

0

Сексоложката Наталия Кобилкина обяви в профила си във Фейсбук, че се развежда с втория си съпруг – Такис Дретакис. 

„Продължаваме напред поотделно. След почти 9 години заедно взехме решение да продължим живота си поотделно“, сподели тя. 

„Приключи нашата мисия един към друг като съпрузи и продължаваме като близки приятели и любящи родители на нашия прекрасен син“, написа още тя и обясни, че в решението им нямат влияние трети страни.

„Разводът ни вече е факт. Запазваме уважението помежду ни и се надяваме, че най-доброто за всеки един от нас предстои“, казва още Кобилкина. 

През 2015 г. сексоложката обяви отново в социалната мрежа, че се развежда с Делчо Добрев след 11 години брак. Тогава тя го направи с видео, в което каза, че би било честно и правилно да сподели новината с последователите си, макар да касае лично нея, защото не би искала те да научат от друго място. 

„Разделяме се с огромна любов и благодарност един към друг. Оженихме се, когато бяхме на 20 г. и бяхме с едно мислене, едно разбиране, едни чувства, но минаха 11 години и аз вървя в коренно друга посока, съпругът ми върви в неговата посока. Аз съм му много благодарна за промяната ми и в храненето, и в отношението, и за цялата подкрепа през тези години, както сигурно и той на мен. Но решаваме да вървим напред. Няма други мъже или жени, които да са фактор за нашата раздяла. Изцяло решението е просто да продължа пътя си сама“, сподели тогава сексоложката. 

Прегледана: 92235

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече