Вижте 25-те дами, които ще се борят за сърцето на музиканта Евгени от „Ергенът“

0

25 дами влязоха във втория сезон на романтичното приключение „Ергенът“. Те ще дадат всичко от себе си, за да завладеят сърцето на музиканта Евгени Генчев.

Как ще се развият отношенията между участниците ще разберем от следващите епизоди, които ще се излъчват всяка сряда и четвъртък от 21:00 до 23:00 часа по bTV.

КРИСТИНА, Бяла Слатина, юрист

Снимка: bTV

Кристина е родом от град Бяла Слатина. Завършила е „Право“ в УНСС и е правоспособен юрист. Кристина работи като стажант в престижна адвокатска кантора, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. Израснала е в типичното патриархално семейство. За себе си смята, че е амбициозна и самоуверена млада жена. Реализирала е голяма част от мечтите си, а това, което ѝ остава, е да открие любящ съпруг и да постигне блестяща кариера. В любовта Кристина има горчив опит – обичала е, но доста пъти е била заблуждавана и лъгана. Признава, че в момента ѝ е много трудно да се довери на някого и да повярва в намеренията му, но се надява Евгени да спечели доверието ѝ.

АЙЛИН, Пирдоп, модел и шампионка по карате

Снимка: bTV

Айлин е от град Пирдоп. Зад чаровната и лъчезарна усмивка, обаче, се крие борбения дух на европейски шампион по карате. Зад себе си Айлин има редица сериозни успехи и купища медали, които никога не са ѝ били самоцел. Неин треньор е баща ѝ, който я е научил на дисциплина и упоритост, пише ladyzone.bg. Когато е във връзка, Айлин е отдадена на любимия си и мисли единствено и само за него. Очаква привличането с Евгени да се случи от пръв поглед и се надява да завърши това приключение като щастливо влюбена жена.

ВАЛЕРИЯ, Плевен, модел

Снимка: bTV

Валерия е родом от град Плевен. Работи като модел основно в Япония, където заминава на 18-годишна възраст. Била е на кориците на едни от най-известните азиатски модни списания. Качества като суета и егоизъм не са ѝ познати и именно затова се е отдала на кауза, която осмисля живота ѝ. Заедно с нейна приятелка, Валерия създава приют за спасени кучета и котки близо до град Плевен. Признава, че до момента не е намерила подходящия мъж, който да заслужи сърцето ѝ. Това, което я е грабнало в Евгени, когато го е видяла за пръв път, са неговите очи. Надява се да е човек, който обича животните, за да намерят общ път към любовта.

МОНИ, Варна, ориенталска танцьорка

Снимка: bTV

Мони Зенгиннер е артистичният псевдоним на Симона Стоева от град Варна. Занимава се с ориенталски танци и се определя като най-добрата белиденс танцьорка в България. Завършила е туризъм, а в момента учи второ висше образование. Говори три езика – английски, немски и италиански. Мони винаги отстоява позициите си. Твърди, че интелигентният спор с аргументи ѝ доставя истинско удоволствие, но рядко успява да открие достоен опонент. Мони не прави компромиси, най-малко по отношение на мъжете. Има много ухажори, но до този момент никога не е обичала. Признава, че това, което я е привлякло в Евгени, е нестандартната му красота, а и се надява да е добър в ориенталските танци.

ДЖИЯ, Пазарджик, певица

Снимка: bTV

Джия е от град Пазарджик. Тя е певица с успешна кариера в попфолка. Учила е в Музикалната академия и в Нов български университет със специалност „Поп и джаз пеене“. Музиката е нейният живот и е изключително развълнувана от срещата си с толкова успешен музикант и същевременно красив мъж като Евгени. За себе си признава, че е лесно влюбчива и ѝ харесва чувството да витае в облаците. До себе си иска стабилен партньор – красив, но лишен от суета. Точно затова смята, че Евгени е правилният за нея човек, и е готова на всичко, за да го спечели.

ВИКТОРИЯ, София, йога инструктор

Снимка: bTV

Виктория е от град София. Работила е като стюардеса в една от най-престижните авиокомапнии в света. След години на дълги летателни часове и динамичен живот по всички точки на света, Виктория решава да промени изцяло живота си. Заминава за Индия, където влиза в ашрам на брега на свещената река Ганг и завършва курс по йога. Това внася нов смисъл в живота ѝ и променя изцяло светогледа ѝ. В Индия тя осъзнава, че има нужда от любов, и решава да се запише за „Ергенът“, докато е на хиляди километри от тук. Виктория смята, че Евгени е джентълмен и знае как да се държи с една жена. Признава, че „вълнение“ е слаба дума за това, което изпитва преди срещата си с него, и се надява да пламне любов между тях.

ЕВГЕНИЯ, София, бизнес дама

Снимка: bTV

Евгения е от град София. Определя се за красива, упорита, амбициозна, интелигентна, талантлива и успешна бизнес дама. Завършила е „Бизнес администрация“ с 6.00 и „Психология“ с 5.87. Бизнесът е в кръвта ѝ. Регистрирала е собствена фирма за обучение на кадри и маркетингови стратегии за развитие на бизнеса. Силно развитата ѝ интуиция е най-ценното ѝ качество, което никога не я е подвеждало. Шестото ѝ чувство ѝ подсказва, че ще пожъне триумфален успех и в „Ергенът“, откъдето ще си тръгне последна. Като всяка бизнес дама, стилът ѝ е елегантен и отличаващ се – през цялата година носи рокли, обожава дантели, а любимият ѝ аксесоар е ветрилото – символ на власт и контрол. На този етап от живота си е готова да създаде семейство с интелигентен и уверен мъж. Смята, че Евгени е подходящ за нея, а фактът, че носят едно и също име, е знак от съдбата.

ПОЛИНА, Велинград, фармацевт

Снимка: bTV

Полина е от град Велинград. Завършила е „Фармация“ в Медицинския университет в София и се гордее, че е сред малкото студенти, които са взели държавните си изпити от пръв път. В момента работи като сътрудник клинични изпитвания в международна фармацевтична компания, базирана в Дъблин, Ирландия. Полина от години е готова да създаде семейство, но все още не е срещнала подходящия мъж, с когото да си допаднат максимално. Признава, че влиза във формата не просто за да изживее нещо ново, но и за да намери любовта в лицето на Евгени.

ПАМ, Карнобат, автор есеист

Снимка: bTV

Пламена Великова, по-известна с артистичния си псевдоним Пам Велидис, е от град Карнобат. Тя е plus size модел, автор и есеист. Основната ѝ мисия е „body positive“ философията. Пам не робува на предразсъдъци и въпреки пищните си форми, обича тялото си и се наслаждава на живота. Определя се като жена със силна позиция, подплатена с аргументи. Пам се стреми към смислена връзка, в която мъжът до нея не пречи на емоционалното ѝ развитие.

ГАБИ, Пловдив, инфлуенсър

Снимка: bTV

Габи е от град Пловдив и е инфлуенсър. Тя е тунинговано мимньонче, което изпъква не само с 1400 кубика напред, а и с неподражаемо чувство за хумор. Определя се като изключително забавен човек, който подхожда към хората и ситуациите със закачка. Габи никога не се съобразява с мнението на околните, обича да спори и нейната дума да е последна. Въпреки предизвикателния ѝ вид, никога не се е влюбвала истински, но като всяко момиче мечтае за семейство и сериозни отношения.

МЕГАН, Канада, мениджър проекти

Снимка: bTV

Меган живее в Торонто, Канада. Връща се в България специално заради Евгени. Работи като проджект мениджър в правителствена канадска компания. Позицията ѝ осигурява стабилни доходи и ѝ предоставя възможност да продължава да расте. Завършила е „Международни отношения“ в Софийския университет и има диплома от „Centennial College“ – Торонто. След години тежък труд, днес Меган има сериозна квалификация и говори няколко езика. Има право на канадско гражданство, но отказва да го вземе, защото вярва в максимата, че „човек обикаля света в търсене на това, от което се нуждае, за да се завърне и да го намери вкъщи“. Не харесва изкуствените жени и не толерира хора без амбиции и желание за развитие. Записва се за кастинг още преди да разбере кой ще е „ергенът“, но признава, че когато го е видяла, краката са ѝ се подкосили. Евгени ѝ се струва интелигентен, напорист, харизматичен и впечатляващ, със забележителна осанка, и смята, че и той бързо ще разбере колко много си отиват.

ТЕОДОРА, Петрич, студент по право и детегледачка

Снимка: bTV

За крехката си възраст Теодора вече е осъзнала какво иска от живота. Родена е в Петрич, но живее в София, където учи право и работи като детегледачка. Тя е човек, който има високи цели – каквото си е наумила досега, винаги го е постигала. Възприема се като провокативна, умна и красива. Не я интересува чуждото мнение и дори предпочита да е обект на сплетни и интриги. Записва се за кастинг, защото е готова да се влюби. Теодора не може да дели мъж и влиза в „Ергенът“ с категоричната заявка, че Евгени ще бъде само неин на финала.

ИРИНА, Кишинев, Молдова, маркетинг специалист

Снимка: bTV

Ирина е родом от град Кишинев, Молдова. Тя е бесарабска българка и идва тук преди 10 години, за да учи висше образование в УНСС. Завършва магистърска програма по „Бизнес администрация и бизнес комуникации“. В момента работи като търговски представител с румънски и руски език. Обича да излиза и да флиртува. Признава обаче, че понякога мъжете се плашат от нея, защото ги е страх да не смачка егото им. Когато за пръв път вижда Евгени, си казва, че това е нейното момче – красив и талантлив. И въпреки че никога не ѝ се е налагало да се бори за внимание, този път ще се наложи да се впусне в яростната надпревара за сърцето му, което е убедена, че ще спечели.

МИКАЕЛА, Разлог, студент по право

Снимка: bTV

Микаела е от град Разлог и е студентка по международно право в Университета в Хага, Нидерландия. Въпреки крехката си възраст, има изградени стандарти, вкус и модел на мислене. Не обича скандалите и гледа да страни от интриги, като държи особено на личното си пространство. Убедена е, че всеки конфликт може да бъде решен по интелигентен начин. За нея любовта е вдъхновение и обича да е влюбена. Микаела се надява да срещне истинската любов именно в „Ергенът“.

ИВЕЛИНА, Бургас, учител по рисуване

Снимка: bTV

Ивелина е от град Бургас и е художник. Завършва бакалавърска степен по стенопис, магистърска по живопис и специализация по интериорен дизайн в Испания. През 2021 г. реализира първата си самостоятелна изложба „Пространства и хоризонти“ и е номинирана за „Млад художник на годината“. В момента Ивелина работи като учителка по изобразително изкуство в частно училище в София. Знае как да печели мъжкото внимание и вярва, че талантите ѝ, в комбинация с вродения сексапил и вътрешна красота, я превръщат в рядък скъпоценен камък. Записва се за участие в „Ергенът“, защото до този момент винаги са ѝ се „изпречвали“ неправилни мъже, с които не иска да си губи времето. Ивелина се надява, че комуникацията с Евгени ще ѝ помогне да изчисти образа на перфектния мъж в главата си, а ако двамата заедно открият любовта на това екзотично място, това ще е най-хубавото нещо, което би могло да ѝ се случи.

ЛИА, София, писателка на любовни романи

Снимка: bTV

Лиа е от град София и е писателка на любовни романи. Тя притежава свободен дух, който не може да бъде сложен в рамка. Лиа мечтае да напише бестселър, но докато успее да пробие в света на литературата, работи като оценител на недвижими имоти в семейната фирма. Лиа пише първия си роман на 21 години, но го пази в тайна повече от година. През това време тя търси контакт с изявени писатели на любовни романи и едва след тяхното одобрение се мотивира да потърси издател. Така през 2020 г. на пазара излиза книгата ѝ „Маскарад“. Лиа смята, че любовните романи са най-подходящият за нея жанр именно заради романтичната ѝ натура. Мечтаният партньор за нея е честен и разбиращ. Лиа вижда себе си в главната роля на победителка във втория сезон на „Ергенът“.

КРИСИЯ, Гоце Делчев, народна певица

Снимка: bTV

Крисия е от град Гоце Делчев и е певица. Занимава се с музика откакто се помни и по-конкретно с фолклор и попфолк. Крисия не си се представя като типичната домакиня – затворена вкъщи и отдадена единствено и само на мъжа си, но е убедена, че е готова за семейство и деца. До момента обаче не е срещнала човек, с когото да са „на една и съща честота“. Перфектният партньор за Крисия трябва да се чувства доволен от собствените си успехи и да е целеустремен. Именно това харесва в Евгени и не скрива, че той е причината да се запише за участие в „Ергенът“.

ПАОЛИНА, София, преводач

Снимка: bTV

Паолина е от град София и е преводач с немски език. Наскоро взема генерално решение да промени живота си и записва курс за масажист. Харесва работата си, обича музиката и разходките в планината. Единственото, което ѝ липсва, е собствено семейство, но до този момент Паолина не е попадала на мъже, на които да може да разчита в дългосрочен план. Надява се, че голямата промяна ще я споходи именно в „Ергенът“.

МИЛИЦА, Бобов дол, секретарка

Снимка: bTV

Милица е родом от град Бобов дол, но на 14-годишна възраст напуска родното си място, за да учи в Благоевград. Понастоящем живее в Пловдив, където работи като секретарка. Милица възприема себе си като „рядка порода жена“ – красива, интелигентна, работлива и борбена. Гордее се с естествената си женственост и вътрешна красота. Мечтае за семейство – здраво и стабилно в истинския смисъл на думата. Милица се надява, че участието ѝ в „Ергенът“ е началото на истинската романтична приказка, която заслужава.

ЕЛЕНА-АНТОАНЕТА, Пловдив, редактор

Снимка: bTV

Елена-Антоанета е от Пловдив, но в момента живее близо до град Севлиево. Тя е писател, копирайтър и редактор в списание. Няколко години живее в Берлин, където граби от живота с пълни шепи. Налага ѝ се обаче да се премести от пъпа на света в затънтената провинция, тъй като брат ѝ преминава през най-голямата травма, която един родител би могъл да понесе. Въпреки че се възприема за щастлив човек, Елена-Антоанета мечтае да има някого до себе си. Смята, че най-добре би я разбрал един музикант и човек на изкуството, какъвто е Евгени, и за пръв път в живота си усеща, че има възможност да срещне голямата любов.

ЕЛИСАВЕТА, София, предприемач

Снимка: bTV

Елисавета Ставрева е от град София. Работи като ивент мениджър и има собствен бизнес. Определя се като „душата на компанията“ – весела, усмихната, щура и забавна. Поведението ѝ е непринудено, но зад него се крие силен и твърд характер. Упорита и целеустремена, Елисавета разчита предимно на себе си и се гордее, че е независима жена. Може да се справи с всичко сама, но признава, че ѝ липсва мъжката опора. Обича семейния уют, но понастоящем единственото същество, с което дели дома си, е нейното куче Тамара. Елисавета мечтае за стабилен партньор и иска нещо сериозно за цял живот. Смята, че Евгени отговаря на изискванията ѝ, и се вижда с мъж като него. Участието си в „Ергенът“ приема като луда авантюра, която се надява да приключи с предложение за брак.

МАРИЯ, София, онлайн търговец

Снимка: bTV

Мария е от град София и е собственик на онлайн магазин. Продава абсолютно всичко – от дрехи до автомобилни гуми. Тя е градско момиче със стил, без тежък грим и корекции. Смята, че притежава твърд характер и самоирония и това я отличава. Мария трудно скъсява дистанцията, а близките ѝ приятели се броят на пръстите на едната ѝ ръка. Не обича да споделя за любовния си живот, но признава, че ако можеше да промени нещо, вече щеше да е щастливо омъжена. Убедена е, че двама души биха могли много по-лесно и бързо да се привържат един към друг в изолирана среда, тъй като в реалния живот съществуват много фактори, които разсейват и пречат. Именно заради това Мария вярва, че може да се влюби в „Ергенът“.

РАЙЯ, Шумен, йога учител

Снимка: bTV

Райя е от град Шумен, но понастоящем живее в София. Работи като йога учител и има собствена зала, където води класове. Райя вярва, че йогата помага на хората и ги прави по-осъзнати и добри както към себе си, така и към околните. Тя е нежна, красива и чаровна, с излъчване на италианска актриса от миналия век. Описва се като амбициозна, самостоятелна и емпатична. Райя е глобален човек – обиколила е света и е опознала различни култури. Признава, че пътешествията я обогатяват и променят начина ѝ на мислене. Убедена е, че голямата любов съществува, и е романтична, въпреки че не обича да го показва. Райя се надява, че скоро ще срещне човека, с когото да се разбират без думи и да гледат в една посока, и искрено вярва, че ще намери тази истинска и чиста любов в лицето на Евгени.

БОРЯНА, Перник, автомобилен търговец

Снимка: bTV

Боряна Лекова е от град Перник. Занимава се с продажба на автомобили и е заредена с адреналин. Тя е изключително усмихната, лъчезарна, образована и стилна млада дама, но признава, че не е напълно удовлетворена от постигнатото до момента както в личен, така и в професионален план. Горчивият опит в любовта не е отказал Боряна от намерението да срещне правилния за нея мъж. Мечтае за сплотено семейство, изградено на взаимно доверие. Надява се участието ѝ в „Ергенът“ да прекъсне серията ѝ от неуспешни връзки и да срещне голямата любов в лицето на Евгени.

ГАБРИЕЛА, Русе, моден предприемач

Снимка: bTV

Габриела е от град Русе – малката Виена. Тя е моден предприемач и гради свой собствен бранд за елегантни женски одежди. Носителка е на няколко титли, като представя България на редица престижни световни конкурси. Габриела е стилна и красива, дисциплинирана и упорита – постави ли си цел, я гони безкомпромисно. Твърдо убедена е в позициите си и умее да ги защитава. Интересува се от изкуство и обича да изучава философия от Далечния изток. Възхищава се на личности като Густав Климт, Карл Фаберже и Махатма Ганди. Габриела има изострено чувство за справедливост и високи изисквания към себе си и околните, но в същото време е и непоправима мечтателка. Единственото, което ѝ липсва, е партньор, с когото да споделя моментите на щастие. В лицето на Евгени тя е сигурна, че ще срещне мъж, който ще ѝ хареса, тъй като все пак е селектиран по най-високи критерии.

КАКВО Е РОЗОВА РОЗА И КОЙ Я ПОЛУЧИ?

Розовата роза я получава момичето, което е направило изключително впечатление на Ергенът.

Първата такава получи Меган.

Тя успя да впечатли Евгени с музикалния си вкус, усмивката и естественото поведение. Меган е продуктов мениджър и работи в Канада. На индивидуална среща двамата установиха, че имат много общо. Свързва ги животът в чужбина, трудности около него, живеенето на квартири, местенето на багаж и т.н.

Меган е била отличничка в училище и от първи курс започва да ходи на студентски бригади в чужбина, за да спестява пари за обучението си. Гордее се с това, което е постигнала и счита позицията си в момента за престижна. Не харесва изкуствените жени с хирургични интервенции. За себе си признава, че не е от момичетата, които иска друг да им купува бижута.

КОЕ МОМИЧЕ СИ ТРЪГНА?

След запознанството и първите няколко индивидуални срещи риалитито рподължи с церемонията на розата. В нея всяко момиче, избрано да продължи, получава червена роза от Ергенът.

Такава единствено не получи Паолина. Тя е преводач и според нея причината да си тръгне е, че просто не отговаря на критериите за жени, които харесва на Евгени.

Винаги първа. Първа си тръгвам„, поясни тя с оптимизъм.

Прегледана: 97100

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече