Зейнеб роди близначки

0

Телевизионната водеща Зейнеб Маджурова стана майка на близначки. Малките Василиа и София се родиха в началото на деветия месец от бременността ѝ с идеално тегло 2700 грама.

Кака им Мириам вече е почти на 3 години. Любопитен факт е, че съпругът ѝ Стоян също има брат близнак.

Припомняме, че преди година и половина популярното лице от малкия екран изненада почитателите си с признанието, че официално минала под венчилото със своя дългогодишен приятел. Тогава тя сподели новината съвсем неочаквано в последното си видео, качето в официалната ѝ YouTube страница.

В кадрите Зейнеб коментира различни публикации за себе си, подбрани от нейна приятелка, а първата бе свързана с отношенията ѝ с родителите на нейния любим, които, според текста, не желаят синът им да узакони връзката си с нея.

Свекър и свекърва не искат Зейнеб за снаха“. Колко свежо и приятно би започнал денят ти, ако прочетеш това. Абсолютна глупост. Факт е, че вече сме създали семейство, както и че вече толкова години сме заедно със Стоян. Благодарна съм, разбира се, на цялото негово семейство, че от мига, в който сме се запознали, буквално ме прегърна със своя позитивизъм. Мога да кажа, че вече официално сме семейство и сме в прекрасни отношения„, сподели тя, вмъквайки между другото, че с половинката ѝ най-после са си казали заветното „Да“ един на друг, без обаче да разкрива повече подробности около радостната вест.

Прегледана: 159215

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече