Лена Бориславова затапи Тошко Йорданов

0

Говорителката на кабинета „Петков“ Лена Бориславова отговори на нападките на председателя на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов, публикувайки снимки с истинска тениска от Харвард в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

„По повод на част от спекулациите на деня и след научените уроци, че ако не бъдат веднага оспорени, неистините „стават“ истини, бих искала да поясня:

Правилата за избор на шеф на КЕВР не са мои персонални правила, а колективно решение на управляващата коалиция. С тях и с кандидатурата на Станислав Тодоров се съгласиха всички партии в коалицията, включително бяха подкрепени в зала от г-жа Ива Митева и г-н Тошко Йорданов.

Няма обективни и професионални аргументи зад поименната нападка срещу мен, като се има предвид, че всички гласуваха единодушно.

Най-добрата атестация за политическа зрялост е да умееш да губиш с достойнство“, написа тя.

По-рано Тошко Йорданов излезе на парламентарната трибуна, облечен с тениска с надпис „HARVARD LAW – just kidding“, подарена му от Илияна Беновска. В изказването си Йорданов яростно разкритикува шефката на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков Лена Бориславова и подложи на съмнение юридическите й компетенции.

Прегледана: 168735

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече