Мариана Попова: Ако вляза в парламента, през цялото време ще съм с два средни пръста

0

Напускането на ИТН ми звучи като много аматьорски концерт с много фалшиво пеещи хора. Това заяви певицата Мариана Попова.

Аз ако попадна в парламента, не от време на време, а през цялото време ще вървя из него с два средни пръста. И го казвам съвсем отговорно, защото това за мен не е политическа среда, не е парламент. Това е един голям цирк, който се разиграва пред хората. Безобразие, допълни тя пред Нова телевизия.

Това, което се случва днес в политическия ни живот, е много далеч от политиката, това изобщо не е никаква политика и смятам, че общесството трябва да се събуди и да тропне сериозно и да покаже вратата на тези политици, посочи тя .


Преди година пак бяхме без бюджет и скалъпиха правителство, за да могат да приемат бюджета. Пак същото се случва. Хората трябва да се организират, да бойкотират по всякакъв начин всичко – цени, ток, парно, всичко. Какви са тези цени? Как ще живеем. Ето, аз съм един обикновен гражданин, не съм богата. Ами изкуството? Какво става с него? Хората спят, коментира тя.

Прегледана: 179925

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече