„Ергенът“ Виктор ще пише книга

0

„Ергенът“ Виктор Стоянов разкри пред bTV, че ще издава книга със съвети за това как да се отнасяме с половинките си.

Не са важни най-скъпите подаръци, сподели Виктор и обясни, че „най-важно е да слушате жената до себе си и да покажете отношение, като й подарите това, което е казала, че иска. Най-добрият подарък е желаният“.

Трябва да е много търпелива, каза Виктор и сподели, че в живота си е бил с разбито сърце два пъти, но винаги трябва да помним, че ако сме били веднъж щастливи, пак ще бъдем и да не се отказваме.

Трябва да е много търпелива, каза Виктор за идеалната за него жена и разкри, че в живота си е бил с разбито сърце два пъти, но винаги трябва да помним, че ако сме били веднъж щастливи, пак ще бъдем и да не се отказваме.

Виктор призна и че изборът му е щял да е различен на финала, ако е имал всички факти около случилото се между Александра и Виктория.

Той избра Виктория на края на шоуто, но призна след това, че не са заедно. Ден преди финала пък Александра не прие розата на най-желания мъж в България, защото той не зае нейна страна след агресията от страна на победителката.

Виктор призна, че се е досещал какво е станало, но и двете финалистки са предпочели да не споделят с него директно какво се е случило и той е бил много объркан.

Прегледана: 178875

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече