Издъхна бащата на Крисия

0

Порасналото дете-чудо на България – Крисия Тодорова, която доби широка популярност у нас още като малка, благодарение на участието си в „Шоуто на Слави“, а по-късно класира страната ни на второ място в Детската Евровизия, посрещна възможно най-тежката трагедия, разделила я завинаги с нейния баща.

53-годишният таткона певицата – Марин Тодоров от Разград, който притежава няколко фирми със селскостопанска дейност, е починал вследствие на инфаркт, предава БЛИЦ. Според източници на сайта бизнесменът е умрял по време на кавга със съдия изпълнител, отишъл да го накара да напусне жилището си, която е продължила няколко часа. По думите им в даден момент, докато свадата все още течала с пълна сила, той е паднал на земята, след което е издъхнал.

Към този момент все още никой от семейството не е обявил скръбната вест. В профилите на младата изпълнителка и нейната майка в социалните мрежи, където обичайно първо се появяват тъжните новини, съпътстващи живота на техните притежатели, няма никаква информация за случилото се. Последната публикация в Инстаграм на певицата е рекламна и е споделена във виртуалното пространство отпреди пет дни.

През последните години Тодоров бе изправен пред редица затруднения както в личен, така и в професионален план, накарали го да има вземане-даване със закона. Въпреки това обаче близките му го описват като любящ и грижовен човек, който би сторил всичко за четирите жени, заемащи специално място в сърцето му – неговата съпруга Ангелина и трите му дъщери Крисия, Тифани и Марина.

В свое интервю, дадено преди години, той сподели, че никога не им отказва нищо, а стане ли въпрос за наследниците му, тогава не жали средства. В разговора сподели още, че се чувства добре в женското царство, в което живее, защото в него не липсва любов.

Изкуството винаги е било на почит в техния дом, тъй като половинката му е бивша балерина от Варненската опера. Крисия обаче е единствената от тях, притежаваща певчески заложби, ето защо още на 4-годишна възраст са я записали на уроци, за да развие максимално своя талант. Поради тази причина последвалите ѝ успехи изпълват с гордост нейните родители, които са близки приятели на примата на българската естрада Лили Иванова, която с интерес следяла навремето изявите на момичето на малкия екран, както споделят Тодорови.

Прегледана: 185545

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече