Грандиозен гаф: Сашко Кадиев се изцепи в ефир с псувня към премиера

0

Александър Кадиев се извини за гаф, който допусна, мислейки, че не е в ефир. Водещият отправи нецензурен израз, докато „Преди обед“ беше прекъснато за директно включване, показващо отиването на Кирил Петков при протестиращите пред МС от партия „Възраждане“.

Докато вървеше изказването на премиера, Кадиев, чиито микрофон не е бил изключен, беше чут да казва: „Ама айде, бе, господин Петков, говорете нещо, стига да е** майка му“.

Вечерта последва реакция и извинение от страна на водещия, които паписа в Инстаграм профила си:

„Искам да се извиня за емоционалния си и недопустим изблик в ефира на днешното издание на „Преди обед“.

Старая се да спазвам етичните норми и правила за поведение не само като знак на професионализъм, но преди всичко – на уважение към целия екип на предаването и телевизията, нашите гости и всички вас, нашите зрители. За съжаление, понякога в резултат на преумора, нетърпение и момент невнимание, човек казва неща, които не мисли и за които съжалява.

Както знаете, по време на извънредното включване в „Преди обед“, докато изчаквахме да продължим – използвах нецензурни думи в ефир по повод прекъсването.

Поведението ми бе недопустимо и съжалявам за случилото се. bTV винаги е спазвала и налагала най-високи професионални стандарти и ще продължа да се придържам към тях.

В живота и в работата понякога се случват грешки – важното е да се поучим от тях. И аз ще го направя!“, написа Кадиев.

Прегледана: 157040

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече