ГЕРБ пренесоха хакването в реалността

0

ГЕРБ са задали над 300 въпроса само за ден към новата администрация. Предимно елементарни, безсмислени донякъде въпроси. Отговорите не носят информация, но администрацията ще загуби много време, докато даже и формално отговори на всичко.

За пръв път сме свидетели на класическа DDoS атака, известна още като Атака за отказ на услуги. Но пренесена от виртуалния в реалния свят. И атакуваща реалната администрация.


Какво представля DDoS-атаката ли? Ето класическа дефиниция: Зловреден софтуер от много посоки едновременно засипва една платформа с огромно количество запитвания, за да я блокира, и тя да стане недостъпна за всеки, включително за нормалните потребители. И потребителите виждат, че платформата не работи и я хейтят, без да знаят, че зловредният софтуер е направил всичко това.


Днес ГЕРБ са задали 300 въпроса. Утре ще зададат 3000. Нищо не им пречи след два дена да зададат и 300 000. И ако някой обикновен човек се опита да получи отговор или решение от администрацията, няма да получи нищо или ще го получи с огромно закъснение, защото администрацията е заета да отговаря на безсмислените въпроси. Както и не може да се мисли по реформи, по промени, по компенсации, по нови закони, по нищо. И хората ще се питат защо новите управляващи нищо не правят.


Да, това е поведение на зловреден софтуер. Който целенасочено съсипва администрацията, институциите, медиите, нормалния разговор в обществото и политиката. Който пречи на държавата да си върши работата. Който пречи на хората да живеят спокойно. Без да го интересува какво ще струва това на всички нас. И на страната. Само защото иска да поеме контрол.


Един съвременен Нерон, истерично хилещ се сред руините на горящята и разкъсаната ни от кризи страна.

Публикацията е от фейсбук страницата на ПР експерта Любомир Аламанов

Прегледана: 161930

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече