Мисис България Екатерина Велчева с шокиращо признание: Мъжът ми ме биеше системно, взе дъщеря ми

0

Бившата мисис България и състезател по конен спорт Екатерина Велчева е била системно пребивана от мъжа си Александър Кръстев. В началото на 2020 г. тя се е разделила с мъжа си, а от 30 ноември миналата година не е виждала 4-годишната си дъщеря, която живее при баща си в квартал ”Враждебна”. Въпреки решението на съда, че детето трябва да живее при майка си, трябва да мине административен срок и частен съдебен изпълнител да го изведе от дома на бившия мъж на Екатерина.

Не съм виждала детето от 30 ноември миналата година. Тогава нейният баща Александър Кръстев дойде пред блока на родителите ми, нападна ме и ме заплаши, че ще ме убие, ако не не му дам детето. Удари ме, грабна детето и избяга. Оттогава детето е в дома на баща й в столичния квартал „Враждебна“. Успях да го чуя само веднъж по телефона, детето плачеше и ми каза: Мамо, обичам те много. Страх ме е от тати, тати бие баба, плача постоянно. След това бащата грабна телефона и аз повече не можах нищо да чуя. Той има ограничителна заповед от Софийски районен съд, съгласно която му е забранено да ме доближава на по-малко от 100 метра по закона за защита от домашно насилие, както и да се въздържа от такова спрямо дъщеря ми, разкри Екатерина за Нова телевизия.

Полицията смята, че по думите на бащата аз съм му дала доброволна детето, но това не е така. Аз не съм искала той да идва на 30 ноември миналата година. Докато живях с него, той ме нападаше, биеше ме и ме обиждаше. Седем жалби съм пуснала в Пето районно, четири медицински съм си извадила. Получавала съм шамари, била съм със сцепена устна, пребиваше ме редовно, имала съм синини по цялото тяло, рани в главата, риташе ме в гърба, риташе ме навсякъде. Още когато започна да ме малтретира и тормози за най-дребни неща, заведох три дела за домашно насилие, каза още Екатерина.

Прегледана: 165275

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече