Анди Гарсия седна до уличен музикант пред Народния театър да му свири на ухо

0

Анди Гарсия беше супер изненадан да чуе в градинката при Народния театър мелодия от филма с негово участие „Кръстникът“. Актьорът публикува 7-минутно видео в профила си в Инстаграм, на което наш музикант, със саксофон, свири популярната композиция. „Докато се разхождах в центъра на София, България, позната мелодия ме привлече и завъртях камерата. Гледайте до края за изненадата„, написа той.

Анди Гарсия се приближава до човека и сяда до него, слушайки внимателно изпълнението му. Мъжът свири дълго и професионално, а холивудският ас му оставя пари. После дава знак на асистента си, който го придружава на разходката и е българин, да го приближи и пита дали музикантът подозира кой е той. Помощникът му разкрива на саксофониста, че срещу него стои точно звездата от филма, чиято мелодия свири. Човекът се плесва по челото и с Анди се поздравяват с ръце. После продължава да свири и всички са доста доволни.

Анди Гарсия играе Винсънт Мансини-Корлеоне във филма „Кръстникът 3“. Мансисин наследява Майкъл Корлеоне и става новият дон Корлеоне. По всяка вероятност Гарсия е у нас за снимките на филма „Непобедимите 4“, където играе агент на ЦРУ.

Прегледана: 165155

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече