Снимките от спалнята на Борисов са трагедия

0

България е имала над 50 министър-председатели в историята ни след Освобождението. Нито един от тях не е бил заснет гол в спалнята, с чекмедже пълно с пачки, кюлчета и пистолет (и използван презерватив на една от поредните фотографии). Това казва много. Най-тъжното обаче е колосалната деградация на един човек, която уви не свършва с неговата лична трагедия – защото е именно трагедия, – а поразява цели слоеве от населението.

Резултатът е като след ядрените удари върху Хирошима и Нагасаки – последствия за десетилетия напред.

Новите снимки от спалнята на Бойко Борисов в резиденция „Бояна“ говорят за скрита и охранявана от спецслужбите вакханалия, достойна за извратения мозък на Калигула. С малката разлика, че римляните са търпяли онзи луд около 3 години, докато се появи преторианския префект Касий Херея да приключи позора, а нашият натрапник ни се катери по главите вече 12 години… 

Това не е предизборна атака срещу ГЕРБ, а израз на отвращението, което предизвиква лидерът на една партия. Защо мислите не мина г-жа Меркел през България, за да се сбогува с него, а отиде в Гърция и Турция? Сами си отговорете, не е трудно…

И ако Борисов е деформиран от разлагането на човешките ценности в него, какво оправдание имат тези, които го бранят сякаш е най-милото им на света? Нима зависимостите, с които ги държи са по-силни от последния, резервния порив да запазиш парченце достойнство?

Невероятно. Страшно. Гротескно. Никой враг, върлувал из земите ни, не е подлагал българите на такова унижение и безчестие.

Ние му дадохме властта, ние трябва да я отнемем.

***

Последният виц по повод новата фотосесия с пачките евро и телосложението му на поредната Мата Хари: „България още не е приела еврото, но нищо подобно не можем да кажем за Бойко.

Гешев?

Емил Азар, Frognews

Прегледана: 173055

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече