Никол Станкулова във верижна катастрофа на Околовръстния път

0

Вероятно всички редовни зрители на предаването „На кафе“ по Нова тв веднага са забелязали, че тази сутрин красивата синоптичка Никол Станкулова, която по принцип е сред познатите лица, наброяващи петте панелисти в шоуто, този път не е в студиото. И понеже без съмнение много от хората, застанали пред малкия екран, са се запитали каква е причината за отсъствието ѝ, малко след началото на днешния епизод, водещата Гала реши да разкрие какво е попречило на светлооката хубавица да заеме мястото си пред камерите.

Оказва се, че Никол е претърпяла злополука по път за работа. Успокоявайки нейните почитатели, които по думите на Гала наброяват 99,9% от аудиторията на токшоуто, колежката ѝ побърза да уточни, че Станкулова е невредима.

Тя е претърпяла леко произшествие. Всичко е наред, здрава е, но е била част от катастрофа, случила се на Околовръстното шосе в София. Малко са ѝ посмачкали колата„, обясни блондинката, след което изрази надеждата си съвсем скоро тя отново да се присъедини към тях, за да се радват на щуротиите ѝ.

Дори на мен ми липсва„, закачливо изтъкна Георги Блажев, преди да продължат с темата, която дискутираха малко по-рано.“Нищо ми няма“, обяви лаконично Никол Станкулова пред Дир.бг.

Прегледана: 182490

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече