Братът на Здравко от „Биг Брадър“купи скандалния „Алепу Вилидж“. Риалити звездата с гневни думи

0

Победителят в „Биг брадър“ Здравко Василев отправи тежки думи към брат си навръх Разпети петък. Повод за тях стана факта, че бизнесменът и общински съветник Стоян Василев изненадващо се оказа купувач на скандалния обект „Алепу Вилидж“, известен още като „подпорната стена“ на Шофьорския плаж край Созопол.

„Винаги съм имал категорично и крайно непримиримо отношение към строителството и неговото уродливо проявление по нашето черноморско крайбрежие. Свързване на името ми с един обект, станал еманация на корупция и погазване на всички правила и норми ме провокират да направя това обръщение“, написа в профила си във Фейсбук Здравко Василев.

Така риалити героят изрази негативното си отношение, след като брат му Стоян Василев обяви, че ще дострои „Алепу Вилидж“. Той закупи проекта за ваканционното селище, станало печално известно като подпорната стена на плаж „Алепу“, от дъщерната фирма на „Главболгарстрой“ – „ГБС Турс“ ЕАД. Общинският съветник от Приморско каза вчера, че целта му е „да намери най-добрият законов и обществено приемлив начин проектът да бъде завършен“.

„Каквито е да са мотивите му /на брат му Стоян – бел. ред./, аз не одобрявам и не подкрепям тази негова инициатива. Свързването му с един обект, еманация на цялата пропита от корупция и схеми държава е повече от възмутително. Моето отношение към строителството по нашето крайбрежие в този вид е неприемливо, вулгарно и отдавна минало всякакви граници. Искрено се надявам институциите да си свършат работата и правилата, без значение кой на кого е брат, да бъдат безкомпромисни за всички“, заяви още риалити героят, бизнесмен и представител на „Изправи се! Мутри вън!“ Здравко Василев.

Прегледана: 130694

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече