Шарън Стоун с шокиращи признания в мемоарите си: дядо ѝ изнасилвал нея и сестра ѝ като деца

0

Излезе автобиографичната книга на актрисата „The Beauty of Living Twice“

Актрисата Шарън Стоун, станала световноизвестна с участието си във филма „Първичен инстинкт“, издаде мемоарите си „The Beauty of Living Twice“ („Красотата да живееш два пъти“), която вече е на пазара и в която прави ужасяващи признания за личния живот и кариерата си.

В книгата си Стоун пише, че като дете е била сексуално насилвана от дядо си – бащата на майка ѝ Кларънс Лоусън. Обект на насилието ставала и сестра ѝ Кели. Двете момичета били заключвани от баба си, съпруга на Кларънс, докато отсядали при тях. Баба им също била насилвана от съпруга си.

На погребението на своя дядо-насилник, който умира от инфаркт, когато Шарън е на 14 години, тя си спомня, че отишла и го натиснала с пръст, за да се увери, че наистина е мъртъв, докато лежи в ковчега.

„В онзи момент изпитах удовлетворение, че всичко вече е свършило“, пише актрисата.

„Погледнах към Кели и тя разбра. Тя беше на 11. Беше свършило!“

Снимка: Instagram

Шарън разказва и за хищниците в света на Холивуд. Сред тя е един продуцент, чието име Стоун не споменава. По нейните думи той е принудил да прави секс пред камерата със свой колега, за да спаси филма си, който иначе се очертавал като пълен провал.

Тя говори и за прословутата сцена в „Първичен инстинкт“, твърдейки, че в началото ѝ било внушено, че тя изобщо няма да е толкова „разкриваща“, както се оказва в последствие. Режисьорът Пол Върховен преди време бе коментирал, че Шарън Стоун лъже, че е била подведена за тази сцена, но „тъй като тя е онази с вагината“, другите гледни точки нямат значение, пише New York Post.Свалки за Св. ВалентинFEATURED BY

Скрийншот: YouTube/Movieclips

Разбира се, ключова тема в мемоарите е инсултът, който актрисата получава, когато е на 43 години и след който живее втори живот.

Наред с всички скандални разкрития, които Шарън Стоун прави в книгата си, тя казва:

„Чувствам се горда с белезите си. Дори и с онези, които никой не може да види.“

Източник: Dir.bg

Прегледана: 95643

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече