Жерар Депардийо е разследван за изнасилване на 20-годишна актриса

0

Френската кинозвезда Жерар Депардийо е официално разследван по обвинение в изнасилване на млада актриса в дома му. 20-годишната жена, чието име не се споменава, го обвинява в нападение и изнасилване в парижкото му жилище през август 2018 г.

Адвокатът на 72-годишния актьора – Ерве Темим, заяви, че „г-н Депардийо напълно оспорва тези твърдения и разследването не трябваше да бъде публично оповестявано”.

Първоначалното разследване на обвинението в изнасилване е било прекратено през 2019 г. заради недостатъчно доказателства. Миналото лято обаче 20-годишната жена е успяла да го поднови и са започнали процесуални действия, а през декември 2020 г. прокуратурата официално е започнала ново разследване. 

В момента актьорът е под съдебен надзор.

Френски медии цитират запознат източник, който твърди, че Депардийо е приятел на семейството на жертвата и въпросът не е професионален, макар че из пресата се споменава нещо за театрална репетиция. Появиха се и съобщения, че между кинозвездата и младата жена е имало конфронтация в едно от парижките полицейски управления, но тогава не е била разгласена.

Адвокатката на жената – Елоди Туайон-Хибон, заяви, че се надява „частният живот“ на нейната клиентка да бъде уважен с разгръщането на случая.

Източник: „СЕГА“

Прегледана: 56743

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече