5 жени обвиниха рокзвездата Мерилин Менсън в тормоз и изнасилване

0

Момичетата от антуража на групата му го описват като манипулатор, заплашващ ги със смърт и подтикващ ги към наркомания

Рок иконата Мерилин Менсън беше обвинен от няколко жени в тормоз и изнасилване, като сред тях е и актрисата Еван Рейчъл Ууд, предаде Франс прес.

Най-малко пет жени пуснаха едновременно в акуантите си в Инстаграм обвинения срещу ексцентричния Брайън Уорнър с артистичен псевдоним Мерилин Менсън. 33-годишната американска актриса Еван Рейчъл Ууд се оплака, че е била манипулирана психологически от него, когато още не била навършила 20 години.

Тя стана известна със сериала „Западен свят“ в ролята на Долорес Абернати. С Менсън бяха двойка в продължение на няколко години преди годежа им през 2010 година, който беше развален няколко месеца по-късно.

През 2018 година Ууд свидетелства пред Камарата на представителите на американския Конгрес за издевателствата, на които е била подложена. В поста си в понеделник тя огласи името на своя насилник, което навремето отказа да спомене – Брайън Уорнър.

Четири други жени твърдят, че са поддържали любовни връзки с него и обвиниха американската рокзвезда в манипулации, тормоз, заплахи и насилие. Едната дама, чиято връзка е започнала през 2015 година, споменава за няколко изнасилвания от страна на Менсън.

52-годишният Мерилин Менсън е ексцентричен изпълнител. Псевдонимът му е съставен от имената на секс символа Мерилин Монро и на престъпника Чарлз Менсън. Той носи две лещи с различен цвят, явява се чорлав на сцената, с разтекъл се грим и е представител на течението „шок-рок“.

Обвиняващите го жени са били в антуража на групата му и го описват като манипулатор, заплашващ ги със смърт и подтикващ ги към наркомания.

Източник: Dir.bg

Прегледана: 56027

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече