Известни актьори и музиканти с идеи как биха започнали мандата си на мястото на Джо Байдън

0

Докато Джо Байдън се подготвя за встъпването си в длъжност като следващия президент на САЩ, известни американски актьори и музиканти приеха да отговорят пред камера на въпроса какво ще бъде първото нещо, което ще направят, ако бъдат избрани за американски президент, съобщава сайтът Yahoo News. 

Отговорите им варират от даване на приоритет на борбата с пандемията до мерки, свързани с климатичните промени, социалната справедливост и расовото неравенство. 

Джордж Клуни, актьор: „Трябва да се справим с расовото неравенство… Ако не беше COVID, това щеше да е главната ни задача за годината. Би трябвало да направим и нещо срещу въоръженото насилие“.

Клуни би поръчал и колкото е възможно повече бързи и точни COVID-19 тестове – „като тестовете за бременност, само че се слагат в носа. Ако стане зелен, можете да отидете на училище, или на концерт, или където и да е. А ако стане червен, се прибирате у дома“. 

Йо-Йо Ма, виолончелист : „Бих предприел всяка необходима стъпка, за да съм сигурен, че всички хора в моята страна са в безопасност“.

Джейми Фокс, актьор: „Това, което ние трябва да направим преди всичко друго, е да поставим тази пандемия под контрол. Бих казал на хората: „Знаете, че говорим за Бог, говорим за Исус, но мисля, че майката природа се опитва да ни каже нещо и то е, че не сме по-големи от Вселената и трябва да я уважаваме“. 

Кевин Бейкън, актьор: „Първото нещо, което бих направил като президент, е да слушам науката. И мисля, че моментът е доста подходящ за това“. 

Джош Гробан, певец: „Бих работил едновременно по два проблема — социалната справедливост и спасяването на планетата от самата нея. Мисля, че това са двата най-актуални въпроса в нашето време.“

Райън Сикрест, ТВ водещ (American Idol) : „Бих направил Свети Валентин официален празник.“

ЛиАн Раймс, певица: „Бих започнала с глада. Трябва да се сложи край на бедността в тази страна, защото е много тъжно, че още съществува. Знам, че много хора изпитват големи трудности и лишения“. 

Алекс Уинтър, актьор: „На първо място за мен е проблемът с климатичните промени, но най-важното е да се справим с пандемията. А това означава по-добра реакция и здравна реформа с грижа за всички.

Теса Томпсън, актриса: „Ще се уверя, че хората имат достъп до здравеопазване. И че когато задържаме хора, не отделяме децата от техните семейства.“

Реджина Кинг, актриса: „О, няма да ставам президент. Това е много голяма отговорност. Вижте как изглеждат след президентството си. Обама остаря с 30 години за своите 8 години в Белия дом“. 

Източник: „СЕГА“

Прегледана: 50997

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече