Пазаруваме онлайн от Женския пазар в София

0

Клиентите Женския пазар в София вече може да пазаруват онлайн, съобщиха от тържището. Електронната платформа за онлайн доставки www.e-pazar.bg функционира и за първи път в историята на Женски пазар само с един клик могат да бъдат поръчвани за вкъщи храни, плодове и зеленчуци от български производители и фермери, съобщава „Монитор“.

Поставихме си амбициозната задача да направим осъществими онлайн доставките от Женски пазар и успяхме. Целта на проекта е да дадем възможност на младите работещи хора, които нямат време да дойдат до пазара и да пазаруват в реално време, но искат да консумират качествени български храни и то на конкурентни цени, да могат да го направят дистанционно.

Онлайн магазинът официално отвори врати за столичани. Освен с ниските си цени и богатото разнообразие на стоки, Женски пазар е известен и с това, че близо 50 български производители предлагат своята продукция тук целогодишно. Това е и причината да поканим родните производители да се включат в електронната платформа за онлайн търговия на пазара, заедно с фермерите, които бяха част от фермерския ни пазар“, коментира Драгомир Димитров, изпълнителен директор на „Пазари Възраждане“.

Прегледана: 97077

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече