Вече из Витоша и с електрически велосипеди под наем

0

Заместник-кметът на София Кристиан Кръстев ще даде старт на третия сезон на услугата за наемане на 10 броя градски и 10 броя планински електрически велосипеди до Витоша, съобщиха от Столична община.

Началото на инициативата ще е от 14.00 часа от паркинга пред „Национален исторически музей“ (НИМ) до местностите „Тихия кът“ и „Златните мостове“ в природен парк Витоша.

През този ден всеки ще може безплатно да тества велосипедите на стартовата точка пред НИМ.

Инициативата е резултат от партньорство на „Зелена София“ – Столична община, Клийнтех България и EIT Climate-KIC. През тази година ElJoy Bikes, които работиха предходните две години прехвърлят щафетата на Е-Mountain Bike, за да предоставят възможност за вземане под наем на ново поколение планински електрически велосипеди. Те ще се предлагат и на адрес ул. „Никола Габровски“ 1, както и пред НИМ.

Желаещите да ползват велосипедите могат да направят резервация на тел: 0879343021 или да посетят уеб страницата www.rentebike.bg. Работното време е понеделник – петък: 10 – 19 ч. и събота – неделя: 9 – 19 ч. Цената за отдаване под наем за 3 часа започва от 15 лв. за градските велосипеди и 30 лв. за планинските. Планирано е услугата да бъде достъпна до края на октомври или до задържането на подходящи метеорологични условия.

Прегледана: 95132

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече