Музикантът Калин Вельов влиза като депутат в Парламента

0

Музикантът Калин Вельов положи клетва като депутат от парламентарната група на ГЕРБ. Той ще заеме мястото на подалата оставка депутатка Джема Грозданова, която оглавяваше Комисията по външна политика. 

След оставката си Грозданова написа във фейсбук, че „Вярвам, че гражданите на България имат своята роля във вземането на решения. Комбинацията от възпитание, придобити умения, образование и житейски опит ми дава основание да мисля, че към момента не мога да бъда полезна в сферата на моята дейност. Затова подавам оставка“.

Грозданова присъства на представянето на годишния анализ за 2019 г. на Евро-атлантическия център за сигурност на Цветан Цветанов, който ще прави нова партия.

Клетва в пленарната зала положи и нов народен представител от групата на „Воля“. Елена Ангелинина замени оттеглилия се Андон Дончев. Оказа се, че цели девет души в листата са се отказали да влязат в парламента като депутати от партията на Веселин Марешки.

Самият Марешки посрещна новата си колежка с букет цветя и обяви, че тя достойно ще замени Андон Дончев като депутат от Варненския трети избирателен район.

Прегледана: 88001

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече