МлаДА България кани на масово пиене на кафе с Пеевски

0

Опозицията организира нова нестандартна протестна акция утре сутринта – масово пиене на кафе с един от най-известните хора в държавата Делян Пеевски. Идеята е на „МлаДа България“ – младежката организация на партията на Христо Иванов „Да, България“. Масовото кафепиене идва след масовото плажуване на брега в парка Росенец в съседство с лятната резиденция на  почетния председател на ДПС Ахмед Доган, съобщава в. „СЕГА“.

Новата акция утре е насрочена за 8.00 ч. пред хотел „Берлин“ в Бояна, а поканата е към всички граждани, които имат възможност  и време за участие. Ето какво обясняват организаторите:

Като част от нестихващите протести в страната и събитията в събота в летните сараи на Доган в Росенец Младежката организация на „Да, България!“ ви кани на кафе в хотел Берлин – властовия център на държавата.

Както знаете, в х-л „Берлин“ Пеевски многократно е привиквал министри, политици и магистрати на тайни срещи. Смята се също и че именно там е и неговата „щаб квартира“.

Елате от 08:00 часа на 15 юли да пием по кафе. Защото, когато Делян Пеевски не отива на работа, ние отиваме при него. Искаме да разберем докога така!

След скандалите около имението на Доган, приватизирания плаж в парк Росенец, опита на представители на „Демократична България“ да стигнат до брега по море и безобразното поведение на охраната на Доган (един от гардовете дори си позволи да захвърли българския флаг) почетният председател на ДПС и депутатът бизнесмен Делян Пеевски обявиха, че не искат повече да бъдат охранявани от НСО, защото държавната служба се била компрометирала в очите им. Преди това шефът на НСО подаде оставка под силен обществен натиск.

Междувременно стана ясно, че охраната на хотел „Берлин“  се подсилва – на фона на силно обществено недоволство и граждански протести  в цялата страна. Още на 10 юли Фрогнюз съобщи, че има струпване на гардове в  прословутия хотел „Берлин“ в София, който се счита за база на екипа, охраняващ и работещ за корпулентния бизнесмен Делян Пеевски.

Прегледана: 88933

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече