Найденов разклати хода на Божков: Всичките му бизнес партньори са изгонени със скандали, ощавени и заграбени, дори и посмъртно!

0

Бившият съдружник на бизнесмена Васил Божков, сегашен собственик на Efbet и настоящ яростен критик на хазартния бос Цветомир Найденов разклати последния скандален ход на обвиняемия. В профила си във Фейсбук той повдигна интересни въпроси, които пораждат съмнения относно „тежката дума“ на Божков. Ето и самият текст:

Гледам, че Васил Божков говори за приятели, партньори, семейство…мхм, Манол му беше приятел по едно време, видяхме какво стана. Партньори му бяха  : Пламен, Стойне, Боре, Орлин, Тони, Огнян,……всички до един изгонени със скандали, ощавени и заграбени, дори и посмъртно! Служителите…женската част се сещаме какво се случва… Семейството…там е гротеска, не отиде на сватбата на единственото си дете заради поредната си любовница, но само това да беше. Общо взето не му пука за никой. За хунтата, дааа… за първи път Обвиняемият Божков  се среща със Закона както нормалните обвиняеми и веднага започна да говори като политическите противници на правителството. Стратегията му е ясна на всички, само ми е чудно как политическите му покровители и медийни партньори залагат на най-страхливото камикадзе в историята на човечеството. Щом започна да се съюзява с други обвиняеми, за които доскоро мислеше, че са му врагове и искаше да си ги приключва по неговите си начини, значи наистина Божков е ужасно отчаян...“, анализира позицията на скандалния хазартен бос бившият му съдружник.

Той завършва разсъжденията си:

И накрая любимото ми :

Васил Божков : Бъдете здрави! – докато не ви изнасиля, изпратя да ви убият или пребият. The End“.

Прегледана: 25715

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече